ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΣΚΟΣ

Η εταιρία ΧΑΣΚΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ, σοκολάτας, τσάι, μπισκότα, ζάχαρη, σιρόπια από το 2000. Στόχος μας είναι η άριστη συνεργασία και η ποιότητα των προϊόντων μας.

Με αφοσίωση και σεβασμό στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει, η εταιρία μας κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη των συνεργατών της, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές.

Η εταιρία κατέχει σήμερα μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς και είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη βασιζόμενη στην συνεργασία και την ποιότητα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ

Μερακλής

Ακολουθήσαμε την παλιά, μυστική συνταγή κατά γράμμα: Το ίδιο χαρμάνι, ίσως το μοναδικό σήμερα από 4 ποικιλίες καφέ. Διαλέγουμε κάθε κόκκο προσεκτικά με το χέρι, ακριβώς την ώρα που πρέπει και τον καβουρδίζουμε αργά για να κλείσει για πάντα μέσα του όλα τα μοναδικά αρώματα και την λεπτή, δυνατή γεύση.

Τον αλέθουμε λίγο πριν τον σφραγίσουμε στο ειδικό σακουλάκι με τις πιέτες για να τον έχετε πάντοτε ολόφρεσκο. Θα το νοιώσετε τη στιγμή που θα το ανοίξετε, μέχρι το τελευταίο φλυτζάνι. Μέχρι την τελευταία απολαυστική ρουφηξιά!

ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΕΥΣΗ

Μερακλής σημαίνει πραγματικός ελληνικός καφές. Όπως παλιά!

divider2.png